Keurmerk


Keurmerk

Wij zijn niet aangesloten bij een keurmerk voor webshops, waarom eigenlijk niet?
Wij zijn van mening dat de keurmerken in Nederland enkel een psychologische veiligheid bieden voor klanten van een webshop. De bestaande keurmerken in Nederland geven geen enkele garantie aan de klant en zullen in geval van een geschil enkel bemiddelen, maar zullen nooit overgaan tot vergoeding.
Buiten dit moet er voor de bestaande keurmerken betaald worden, wij willen deze kosten niet gaan doorberekenen aan onze klanten als deze er in geval van problemen toch niets aan kunnen doen. In onze ogen geven de bestaande Nederlandse keurmerken dan ook enkel een betaalde valse zekerheid.

Google Trusted Stores

Google heeft een keurmerk gelanceerd genaamd "Google Trusted Stores" dit keurmerk is op dit moment nog niet in Nederland beschikbaar, echter zodra dit in Nederland beschikbaar komt zullen wij ons daar direct aanmelden. Het keurmerk van Google heeft in tegenstelling tot de bestaande Nederlandse keurmerken WEL een toegevoegde waarde doordat Google garant staat voor elke bestelling tot 1.000 dollar.
Google controleert alle aangesloten webwinkels regelmatig op vele eisen zoals op tijd leveren en klantenservice, de webwinkels welke hieraan voldoen mogen de Google Trusted Stores Badge op hun website dragen.

Deze service kost de webwinkels en de klanten ook nog eens niets wat wel aangeeft dat Google in haar aangesloten webwinkels een groot vertrouwen heeft.

Al 26 jaar winkel

Naast de Mooiwinkeltje webshop hebben wij al 26 jaar een winkel en lossen wij eventuele problemen altijd netjes op. Service en vertrouwen is iets wat je moet verdienen en niet kan kopen met een keurmerk, tot de tijd dat Google Trusted Stores ook in Nederland zal worden uitgerold hopen wij dan ook dat wij dit vertrouwen van u kunnen verdienen.