Tabaksproducten


Voorwaarden voor het bestellen van tabaksproducten

Tabaksproducten mogen enkel door personen van 18 jaar of ouder worden besteld de controle hierop vind plaats door de bezorger bij u aan de deur, wij maken hiervoor gebruik van de "ID-Check aan de deur" service van PostNL. De bezorger controlleerd aan de hand van een legitimatiebewijs de leeftijd van de ontvanger, het pakket word enkel overhandigd als de ontvanger hiervan 18 jaar of ouder is. Blijkt de ontvanger geen 18 jaar of ouder te zijn en is er ook niemand aanwezig die 18 jaar of ouder is dan neemt de bezorger het pakket weer mee terug en wordt het pakket retour verzonden naar ons.
Mocht een bestelling niet kunnen worden afgeleverd doordat er niemand van 18 jaar of ouder aanwezig was om het pakket in ontvangst te nemen dan zullen wij het bedrag van bestelling terugstorten op de rekening, wij zijn dan echter wel genoodzaakt om kosten in mindering te brengen(verpakking- en verzendkosten en bankkosten).

Zitten er bij uw bestelling tabaksproducten(Sigaretten, shag en/of sigaren) dan worden er altijd verzendkosten in rekening gebracht ook al zijn de kosten van de totale bestelling € 50,00 of meer. Doordat de marge op tabaksproducten dermate laag is zijn wij genoodzaakt om hierbij altijd verzendkosten in rekening te brengen. De kosten voor verzending en eventueel betaling van uw bestelling worden altijd duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen in de webshop voordat u overgaat tot aankoop.